Segítség

Hogyan használd az oldalt!?

Gyakran Ismételt Kérdések

{

Azt írja vegyem meg a tanfolyamot stb. ...pedig már megvettem, mi a teendő?

Ilyesmi akkor szokott előfordulni, ha nem vagy bejelentkezve az oldalra. Jelentkezz be a felhasználóneveddel (e-mail címed) és jelszavaddal, a "Bejelentkezés" menüpontra kattintva, utána a "Profil,om" menüben találod a tanfolyamot.

{

Hol találom a megvásárolt tanfolyamot?

A megvásárolt és már kifizetett tanfolyamokat a "Profilom" menüpontban találod! Csak akkor láthatod ha be vagy jelentkezve. Bejelentkezni a "Bejelentkezés" menüpontban lehet.

{

Belépnék de azt írja ki, hogy nem megfelelő jelszó, vagy felhasználónév, nincs ilyen felhasználó stb.

A feéhasználónevet a rendszer generálta automatikusan az első vásárláskor, ezt az automatikusan kiküldött, "üdvözlő e-mailben" kaptad meg.

De használhatod felhasználónév helyett az e-mail címedet is! A jelszó az amit te adtál meg az első vásárláskor, ha nem emlékszel rá, változtasd meg.

{

Hogyan tudom a jelszavamat megváltoztatni? Hogyan kérhetek új jelszót?

Új jelszó készítés menete:

1. Kattints a "Bejelentkezés" menüpontra

2. Ott kattints az "Elfelejtett jelszó" szövegre!

3. A megnyíló új ablakban az űrlap mezőbe írd be azt az e-mailcímet. mellyel regisztráltál/vásároltál, majd kattints alatta az "Új jelszó igénylése" gombra!

4. Ezután 1-2 percen belül kapsz egy e-mailt a rendszertől, nézd meg az e-mail fiókodat, ha nem találod az e-mailt, keresd a "Spam/Promóciók/Levélszemét" mappákban is!

5. Kattints az e-mailben a: "Kattints ide a jelszavad megváltoztatásához" szövegre!

6. A megnyíló új ablakban írd be mind a két helyre az új jelszavadat, amit szeretnél használni, majd kattints a "Mentés" gombra!

Ezzel készen is van, most már beléphetsz az új jelszóddal.

Videós útmutató

Hamarosan érkeznek a segítő videók is....